Team

CAROLINE CURTIS

CAROLINE CURTIS

Caroline Curtis groeide op in Amsterdam. Al heel jong wist zij dat ze advocaat wou worden vanuit een sterk rechtvaardigheidsgevoel en een drang tot verdediging van hen die het zelf niet kunnen. Na middelbare school in Hasselt studeerde zij aan de rechtenfaculteit van de KU Leuven waar ze in 1991 afstudeerde. Na baliestage werd zij in 1994 opgenomen op het tableau als advocaat bij de balie Limburg (voorheen Hasselt). Al van bij aanvang was er een brede interesse binnen het privaatrecht. De muziek- en evenementensector zijn van bij aanvang bekend werkterrein maar ook vele familiale dossiers, ondernemings- en contractuele materies werden en worden met veel gedrevenheid aangepakt.

caroline.curtis@curtis-advocaten.be

Charlotte VanWIDDINGEN

Charlotte VanWIDDINGEN

In 2023 behaalde Charlotte Vanbergen het diploma rechten en start zij haar baliestage met veel enthousiasme bij Curtis Advocaten.
Haar voorliefde voor de advocatuur baseert zich vooral op de veelzijdigheid van het beroep waardoor zij dan ook interesse heeft in een brede waaier van rechtstakken waaronder het ondernemingsrecht, familierecht, het arbeidsrecht en Europees- en Internationaal recht.

charlotte.vanwiddingen@curtis-advocaten.be

Anke RENIERS


Anke RENIERS

Anke Reniers behaalde het diploma hoger onderwijs rechtspraktijk. Zij verzorgt het secretariaat en onthaal bij Curtis Advocaten. Voor al uw praktische vragen kan u elke werkdag bij Anke terecht tijdens de kantooruren, telefonisch of via e-mail.

secretariaat@curtis-advocaten.be